20 arrangementer eller temaer som markerer kommunesammenslåingen skal gjennomføres i perioden 10. august til 31. desember, og prosjektet heter 20 til 2020. Nå kan ditt lag og forening søke om å være en av 20 til 2020!

Arrangementet gir ekstra tilskudd

Tidligere i år har det gått ut en invitasjon til lag og foreninger i Sande og Holmestrand om hvordan man kan bli arrangør. Nå kan foreningene begynne å legge inn søknad om å bli en av 20 til 2020, og søknadsfristen er 23. april. Arrangementene eller aktivitetene som plukkes ut, vil kunne få ekstra tilskudd.

– Kultur og aktiviteter kan ofte fungere som lim i samfunnet. Det er vel den typen lim vi nå trenger for å lime innbyggerne i Sande og Holmestrand sammen, sier kultursjef Gertruud Kunst, og inviterer alle lag, foreninger og interesserte i Holmestrand og Sande til høstens store nedtelling. Kultursjefen håper mange lag, foreninger og interesserte har lyst til å være med på fellesprosjektet.

Arrangementet må være større enn dere selv

Alle foreninger eller organisasjoner som ønsker å arrangere en aktivitet, en forestilling, en konsert, en tur, eller hva det måtte være, som vil involvere innbyggerne fra begge kommunene kan søke om å bli en av 20 til 2020.

Kriterier for å kunne bli med er:

• Det må foregå fortrinnsvis mellom 10. august og 31. desember 2019

• Arrangementet må vær større enn dere selv og det dere pleier å gjøre

• Dere må samarbeide over kommunegrensen

søk innen 23. april: Søknadsskjema finner du her.

Les mer om 20 til 2020.

 Les mer om 20 til 2020 søker deltagere til komite.