OPPDATERT FREDAG KL 14:50

Vi har fått våre prøvesvar. Kokevarselet trekkes tilbake. Det er derfor ikke lenger nødvendig å koke drikkevannet.

Nyt helgen og drikk vann.

OPPDATERT FREDAG KL 11:10

Vi venter utålmodig på de siste prøvesvarene. Vi er lovet de innen kl 16:00 i dag. Det vil da komme en ny oppdatering.

OPPDATERT TORSDAG KL 13:40

Vi hadde håpet å få de nødvendige svarene på vannprøvene i dag. Det har vi enda ikke fått. Den siste beskjeden vi har er at det svaret vil vi få i morgen, fredag.

Rådet om koking av drikkevann opprettholdes.

OPPDATERT MANDAG KL 13:20

Det opplyses fra daglig leder ved Blindevannverket interkommunale selskap at de har tatt nødvendig vannprøver som nå er til analyse. Dessverre tar det noe tid å få svar på disse prøvene. Normalt 2-3 dager.

Vannverket har vært i normal drift søndag kveld. Kokevarselet opprettholdes inntil svar på vannprøvene foreligger.

Kokeråd fra Mattilsynet

OPPDATERT KL 19:15

Grunnet teknisk svikt ved kommunens vannverk må drikkevannet kokes før det konsumeres.

Kokevarslet iverksettes umiddelbart, og frem til ny melding sendes ut.

Dette gjelder vann fra kommunes vannverk ved Blindevann. Det gjelder ikke Sande vannverk, eller andre private vannverk i kommunen. Heller ikke kommunale abonnenter som får vann fra Røysjø.

Detaljert oversikt over grensen for levering fra Røysjø finner du her https://www.glitre.no/kart/forsyningsomrade/

Vi leverer vann till kommunale abonenter fra grensen ved Berger og nord til Stensrud / Foss mølle. Kommunale abonnenter nord for dette får vann fra Røysjø, og er ikke omfattet av dette varselet.

Vi beklager ulempen dette kan medføre. Så snart vi vet noe mer vil det komme oppdatert informasjon her.