Gå til innhold

Tema og tjenester

Bedrift og etablering

 

Bedriftsetablering

Vurderer du å starte opp eller er du i gang med etablering av egen virksomhet? Har du spørsmål rundt etablering eller drift?

Etablererveiledningen

Et gratis tilbud for deg som bor eller tenker å starte bedrift i Øvre Eiker, Nedre Eiker, Drammen, Lier, Sande eller Svelvik kommune. Her kan du få råd og veiledning knyttet til oppstart av egen virksomhet.

Etablererveiledningen arrangerer jevnlige kurs innen bl.a. markedsføring, regnskap, forretningsplanlegging og skatt/mva.
For mer informasjon og kontaktpersoner, se www.etablererveiledning.no.
 
www.minegenbedrift.no 
En gratis, offentlig finansiert tjeneste for deg som vurderer eller har bestemt deg for å etablere din egen bedrift. Nettportalen er et verktøy for alle faser i etableringsprosessen. Den fører direkte til ulike instanser du kan ha nytte av og gir deg en oversikt over aktuelle kurs og arrangement. Portalen gir deg også mulighet til å opprette en egen profil, som gjør det lettere å strukturere planer og ideer.

 

Driver du allerede egen bedrift men har mye du lurer på? Vi har samlet en del eksterne linker som kan gi deg svarene. Du finner dem under emneordene i venstremenyen.

Vil du ha en samtalepartner i oppstartsfasen kan du ta kontakt med Anne Lise Lervåg som er etableringsveileder. Hun treffes på tlfnr 90 04 51 28.

0 ledige stillinger
Publisert20.08.2009 13:57
Sist endret02.07.2015 08:49
Publisert avCecilie Halvorsen

Kontaktinformasjon

Webredaktør: Knut Erik Lippert