Gå til innhold

Pressemelding fra TUBFRIM

TUBFRIM deler ut kr 650.000,-

Brukte frimerker som blir til gode tiltak for funksjonshemmede barn og unge.

Sammen med alle fantastisk flinke TUBFRIM-venner klarte vi å skape ett solid overskudd for utdeling i 2017. Til tross for nedgangen i bruk av frimerker, har vi igjen gleden av å kunne dele ut kr 650.000,- til forebyggende og trivselsfremmende tiltak for funksjonsfriske og funksjonshemmede barn og unge, samt til bekjempelse av tuberkulose.

Siden oppstarten i 1928, har TUBFRIM på Nesbyen nå delt ut over 22 millioner kroner til barn og unge i Norge.

For året 2016 var det 42 lag og organisasjoner som kom gjennom nåløyet og ble tildelt støtte til forebyggende og trivselsfremmende tiltak. Søknader som ble mottatt innen fristen 15. mars 2016, ble behandlet våren 2016.

Søknadsfristen for TUBFRIM-midler til utdeling i 2017, er satt til 15. mars 2017.

Under ser Dere bilder fra noen av de vellykkede arrangementene som har blitt støttet av TUBFRIM.

Til tross for alle gode TUBFRIM-hjelpere som gjør brukte frimerker om til gode tiltak, trenger TUBFRIM all den hjelp de kan få. Det er viktigere enn noen gang å ta vare på frimerker og sende de til TUBFRIM, Postboks 1, 3541 Nesbyen. Har du bare 5 frimerker tar vi gjerne imot disse også. Den største konkurrenten for TUBFRIM er SØPPELKASSEN. Kast ikke brukte frimerker.

Vi er nå midt inne i den viktige frimerkesesongen, og vårt store håp er at frimerkene fortsatt skal strømme inn til oss her på Nesbyen. Daglig mottar vi hundrevis av brev med frimerker fra skoler, bedrifter, privatpersoner, stat og kommuner. TUBFRIM vil gjerne rette en STOR TAKK til alle som samler frimerker for oss. Uten Dere ville vi ikke kunne dele ut så store midler hvert år.

I tillegg til frimerker, samler TUBFRIM inn alle typer kort, så som julekort, stedkort og prospektkort, brukte og ubrukte. Innsamlingskasser er plassert ut på Servicetorg i 350 av landets kommuner for å forenkle innsending. TUSEN TAKK til alle positive kommuner. Oversikt over kommuner med innsamlingskasse finnes på www.tubfrim.no

Organisasjonen Sons of Norway i USA har gjennom mange ti-talls år støttet TUBFRIM med betydelig mengde frimerker. Dette skjer i samarbeid med Sjømannskirkene og DSV Air&Sea som besørger transport fra USA. TUSEN HJERTELIG TAKK.

TUBFRIM er en organisasjon som i snart 90 år har samlet inn brukte frimerker, prospektkort og telekort. Dette videreselger vi til frimerkehandlere, privatpersoner og samlere i Norge og mange andre land.
Beløp til utdeling, kr 650.000,-, vil bli fordelt våren 2017 av vår eier,
Nasjonalforeningen for folkehelsen, og går til helse- og trivselsfremmende tiltak for funksjonsfriske og funksjonshemmede barn og unge i Norge, og til bekjempelse av tuberkulose.

Web-side:   www.tubfrim.no   E-post:  tubfrim@tubfrim.no    Postadr: Postboks 1, 3541 Nesbyen.  Telefon:  +47 3207 1094

0 ledige stillinger
Publisert27.02.2017 10:47